Acció a Irlanda

Una trentena d’agents de viatge i prescriptors irlandesos s’interessen per l’oferta turística i les novetats de la Costa Brava.


ABRIL 2023

El 14 d’abril, a Dublín, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va dur a terme una acció per promocionar l’oferta turística i les novetats de la destinació per a la temporada del 2023 entre trenta agents de viatges i una quinzena de periodistes i creadors de continguts irlandesos. També van participar en la trobada vuit representants d’empreses i entitats turístiques gironines (Brava Hoteles, Costa Brava Verd Hotels, Hotel Best Western Premier CMC Girona, Park Hotel San Jorge by Escampa Hotels, Hotel Carlemany Girona, Aqva Banys Romans, Lloret Turisme i l’Oficina de Turisme de Calonge i Sant Antoni), que van aprofitar el networking previ a la presentació de la destinació per generar oportunitats de negoci amb els agents de viatges assistents. 

Després de la presentació va tenir lloc una activitat de dinamització: un taller de creació de còctels del territori, a càrrec de Cocktail Time. L’acció es va cloure amb un àpat gastronòmic elaborat per establiments adherits al col·lectiu de La Cuina de l’Empordanet.

Aquesta acció programada dins del Pla d’accions 2023 de l’entitat vol restablir l’afluència de turisme procedent de les illes Britàniques a la Costa Brava després del Brexit i de la pandèmia i, alhora, reforçar la connectivitat de l’Aeroport de Girona-Costa Brava amb cinc ciutats de l’illa d’Irlanda (Dublín, Cork, Knoch, Shannon i Belfast) aquesta temporada.

...
...
...
...
...
...