Notícia del Butlletí Febrer 2018

2018, Any del Turisme Cultural

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona declara el 2018 Any del Turisme Cultural a la Costa Brava i al Pirineu de Girona.

El Consell d’Europa ha designat el 2018 com l’Any del Patrimoni Cultural, amb la voluntat de donar valor a l’herència artística i patrimonial del continent. Amb motiu d’aquesta efemèride, l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona han declarat el 2018 Any del Turisme Cultural, per tal de promocionar i divulgar l’oferta cultural de la Costa Brava i el Pirineu de Girona mitjançant un pla d’accions específic.

La Costa Brava i el Pirineu de Girona són la destinació ideal per al visitant que busca entrar en contacte amb un territori amb una càrrega identitària marcada i que, alhora, valora l’intercanvi d’impressions amb els locals així com poder compartir-hi espais quotidians.

Les visites a monuments construïts per civilitzacions del passat i a l’arquitectura contemporània, les rutes temàtiques i la participació en festivals i festes tradicionals són les principals motivacions dels turistes culturals que arriben a la demarcació de Girona.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona