Premis al golf de la Costa Brava

La revista britànica Today’s Golfer i el portal TOP100 Golf Courses of the World reconeixen la qualitat dels camps de golf de la Costa Brava.


MARç 2014

La prestigiosa revista Today’s Golfer, una de les dues revistes especialitzades en golf més venudes al Regne Unit i Irlanda, va organitzar el passat 3 de gener la primera edició dels TG Travel Awards –premis de viatges de golf– amb el suport dels principals operadors turístics especialitzats del país. Aquests premis tenen la finalitat de reconèixer i guardonar les millors destinacions, camps i hotels/resorts d’Europa; les votacions les duen a terme golfistes i professionals del sector.

El portal de la revista Today’s Golfer va publicar la llista de guardonats dels premis i, en ella, la Costa Brava apareixia com la tercera millor destinació de golf europea (Best Value Destination-Continental Europe) darrere de Turquia i l’Algarve, a Portugal. La Costa del Sol va quedar en quarta posició en les votacions de Millor destinació europea de golf.

En la categoria millor camp de golf d’Espanya (Spain Best Course), el camp PGA Golf Catalunya de Caldes de Malavella va obtenir el segon lloc per darrere del camp Valderrama i seguit pel camp San Roque, ambdós d’Andalusia.

En la categoria millor hotel/resort d’Espanya (Spain Best Hotel/Resort), l’hotel Meliá Golf Vichy Catalán de Caldes de Malavella, de PGA Catalunya Resort, va obtenir també la segona posició en el rànquing seguit per La Quinta i per darrere de La Manga.

Així mateix, els camps de la Costa Brava han estat ben valorats en el prestigiós rànquing dels TOP 100 Golf Course of the World, que publica anualment el portal independent oficial dedicat als millors camps de golf del món. En la categoria de camps Continental European Top 100, apareixen PGA Golf Catalunya Stadium, en tercera posició, i l’Empordà Golf Links. En la categoria de Spain’s Top 100, ocupa la primera posició el PGA Golf Catalunya Stadium; també són reconeguts els camps Empordà Golf Links, Empordà Golf Forest, PGA Golf Catalunya Tour, Golf Platja de Pals i, en la categoria Gem, Club Golf d’Aro – Mas Nou. 

Aquests reconeixements s’afegeixen als concedits per la revista National Geographic Traveler, que va incloure la Costa Brava a la llista de les vint millors destinacions turístiques mundials del 2012, i la guia de viatges nord-americana Frommer’s, que va afegir la ciutat de Girona a la llista dels Top 10 destins turístics de 2012.