Premi Alimara

La primera guia turística en braille de la Costa Brava rep un premi Alimara. 


MARç 2014

El 7 d’abril, el Grup CETT de Barcelona, un centre internacional de formació i transferència de coneixement en hoteleria i turisme adscrit a la Universitat de Barcelona, va lliurar un premi Alimara de material de promoció turística al Patronat de Turisme Costa Brava Girona per la publicació de la guia turística en braille de la Costa Brava.

El Patronat de Turisme Costa Brava i ONCE Catalunya van editar la primera guia turística en braille de l’oferta turística accessible de la destinació. La guia conté informació general dels recursos naturals, patrimonials i turístics de la zona així com informació sobre allotjaments, espais museístics i activitats accessibles per als visitants. També ofereix informació detallada de l’oferta que permet a persones que pateixen algun tipus de discapacitat, gaudir d’activitats turístiques tan diverses com la vela adaptada, el submarinisme amb cadira amfíbia, el cicloturisme amb bicicleta adaptada, les visites culturals a museus o recorreguts accessibles en espais naturals. A la guia braille apareixen citats amb informació específica de la seva oferta accessible 233 allotjaments, 19 museus, 11 empreses de turisme actiu, 40 platges i 50 oficines de turisme, i també es dóna informació sobre mobilitat en el territori.

Enric Vilert, president del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, va rebre de mans de la directora general de Turisme de la Generalitat, Marian Muro, el guardó corresponent a Institucions Turístiques d’àmbit estatal, autonòmic i regional.