Nou curs per agents de viatges: Travel Ecademy

Entra en funcionament el curs de formació en línia «Costa Brava & Pirineu de Girona» adreçat a agents de viatge holandesos, belgues i alemanys.


MARç 2014

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona en col·laboració amb Reisrevue groep bv, empresa holandesa especialitzada en l’edició de publicacions sobre la comercialització de productes turístics, posa a disposició dels professionals del sector de viatges d’Holanda, Bèlgica i Alemanya un curs de formació en línia dedicat a la Costa Brava i el Pirineu de Girona a través de la plataforma Travel Ecademy.

Aquest curs de formació, així com el curs organitzat el 2008 per al mercat britànic a través de la plataforma Travel Uni, té per objectiu formar professionals de la indústria turística del Benelux i Alemanya i oferir-los la possibilitat d’ampliar coneixements sobre els atractius turístics, els productes i serveis de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona de manera còmoda, senzilla i flexible.

El curs s’organitza per temàtiques: presentació de la destinació, recursos naturals, experiències i activitats (productes turístics), oci, etc. L’usuari finalitza el curs amb un examen que li permet avaluar els coneixements adquirits.

Travel Ecademy promociona el curs de formació propietat del Patronat en les seves publicacions, webs i butlletí informatiu mensual adreçat als més de 11.000 professionals inscrits al Benelux i a 26.000 a Alemanya, procedents del sector de les agències de viatge i dels operadors turístics, principalment. http://www.travelecademy.nl/