La Costa Brava a Google

La Costa Brava, l’indret més cercat a Google per davant de Barcelona, Ponferrada o La Manga.


MARç 2014

 La Costa Brava ha estat la cerca més popular durant aquest estiu al servei de Google Maps a escala estatal, segons ha informat la mateixa companyia.

Google ha fet aquesta classificació partint de les cerques realitzades entre maig i setembre sense facilitar dades concretes sobre el nombre de vegades que s’ha cercat cada indret.

El triomf de les platges gironines ha estat indiscutible i s’ha imposat a altres indrets amb un reclam turístic dispar, com ara l’Algarve, Ponferrada, la Moncloa i La Manga, que la segueixen en el rànquing.

L’altra destinació catalana que apareix entre els deu llocs més cercats és la plaça de Catalunya, que figura en vuitena posició.

Google també ha estudiat quin tipus d’indrets han tingut més creixement en funció de les cerques dels seus clients. Així, a l’Estat espanyol, la platja ha estat la destinació més buscada, seguida dels apartaments, les piscines, els càmpings i els hotels apartament. Els usuaris francesos, en canvi, s’han interessat en primer lloc pels càmpings, els italians, pels restaurants, i els holandesos, per les bicicletes. A Anglaterra, en les primeres posicions trobem activitats sota cobert, bars i gimnasos.