Convention Bureau

Neix la marca Costa Brava Girona Convention Bureau


MARç 2014

El Consell Assessor i la Junta Directiva del Girona Convention Bureau acorden i aproven canviar el nom de la marca comercial del club de producte específic de turisme de negocis, congressos i convencions de la demarcació de Girona per Costa Brava Girona Convention Bureau (CBGCB).

Des de la incorporació del Girona Convention Bureau al Patronat de Turisme Costa Brava Girona el gener de 2013, el club ha evolucionat cap a la modificació del nom a fi d’incorporar-hi el terme i la marca Costa Brava per criteris de coherència amb el nom de l’entitat i per raons de projecció de marca i posicionament internacional. La incorporació de la marca Costa Brava millora la capacitat d’identificació i situació del producte i li atorga prestigi i notorietat.


El nou nom comercial presenta una nova imatge corporativa, el llançament d’un catàleg de producte que incorpora els dotze membres que s’han adherit al club des de principis d’any, la producció de material de suport i l’adaptació del portal. La nova marca servirà per actualitzar i impulsar el producte de turisme de negocis, congressos i convencions de la demarcació de Girona, que compta amb 109 membres, utilitzant l’estructura funcional del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.