Campanya de publicitat en línia a Minube

El Patronat de Turisme endega una campanya de publicitat en línia a la xarxa social de viatges Minube per adreçar-se a un milió de visitants potencials de la nostra destinació.


MARç 2014

El Patronat de Turisme endega una campanya de publicitat en línia a la xarxa social de viatges Minube per promocionar les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona i per adreçar-se directament al viatger en el seu procés d’organització i planificació del viatge a la nostra destinació.

Minube és una xarxa social de viatges d’Espanya. Aquest portal, amb presència internacional a França, Alemanya, Itàlia i Portugal, és un dels deu millors webs de viatges a Espanya. Un milió d’usuaris al mes poden obtenir informació sobre destinacions turístiques i també poden planificar viatges a través de recomanacions reals d’usuaris, al mateix temps que comparteixen experiències, fotos i vídeos.

La campanya que el Patronat de Turisme realitza a Minube s’engloba en les accions promocionals i de comunicació que es realitzen per donar visibilitat al web oficial. La pàgina de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona de Minube és personalitzada i conté continguts dividits en 3 blocs: Naturalesa, Cultura i gastronomia, i Activitats. També incorpora un vídeo promocional, informació de contacte i l’enllaç al web oficial de la destinació i les seves xarxes socials.

Amb la contractació de la campanya, Costa Brava-Pirineu de Girona serà destinació destacada de Minube durant una setmana de novembre en què apareixerà com a cerca suggerida, destinació popular i perfil del viatger. També es difondrà la destinació a través del butlletí de notícies, en comunicats de premsa i al bloc de promoció turística del portal, i també mitjançant l’aparició de diversos bàners de gràfiques a Minube.

http://www.minube.com/costabrava