Accions promocionals en mitjans de comunicació

Esdeveniments esportius com el Campionat del Món de Windsurf Gran Premi Catalunya-Costa Brava, el MIMA i la difusió de nous productes turístics capten l’interès de la premsa espanyola i internacional per la destinació.


MARç 2014

El mes de juny el Patronat de Turisme ha organitzat, juntament amb l’Agència Catalana de Turisme, Turespaña i el suport de nombroses entitats i empreses turístiques gironines, disset viatges de premsa de temàtica diversa per a periodistes procedents de França, Benelux, Itàlia, països escandinaus, països de l’Est i l’Estat espanyol.

Esdeveniments esportius com el Campionat del Món de Windsurf Gran Premi Catalunya-Costa Brava, el MIMA, accions promocionals específiques com el «Cuina i Golf» i la difusió de nous productes turístics –camí de Sant Jaume a Catalunya, la ruta del Pirineu Comtal– capten l’interès de la premsa espanyola i internacional per la destinació. Així mateix, els Clubs de Màrqueting de Nàutica, Golf i Salut i Bellesa del Patronat de Turisme han organitzat viatges de premsa especialitzats per a mitjans com Evasion, Plongeur.com, Dive Magazine, Unterwasser, Golf World o Eurosport, entre d’altres.

Cal destacar, aquest mes, el nombre important de produccions televisives de cadenes nacionals i internacionals que s’han realitzat en espais i municipis turístics gironins. La cadena britànica ITV va dur a terme filmacions al municipi de Platja d’Aro per a la producció d’un reportatge que s’emetrà en l’espai de vacances del programa magazine This Morning. El canal belga VTM va filmar en diversos allotjaments de càmpings i caravàning de la badia de Roses per al programa Camping Club. També dues cadenes televisives d’Europa de l’est van rodar en espais monumentals de l’interior de les comarques gironines per a la producció de programes culturals per les cadenes NTV de Rússia i ICTV d’Ucraïna.