Workshop invers

La Costa Brava rep la visita d’una quarantena d’agents i operadors turístics internacionals.


MAIG 2023

De l’11 al 14 de maig, la Costa Brava va acollir la visita de quaranta-dos agents de viatge procedents del Regne Unit, Bèlgica i els Països Baixos en el marc de l’acció promocional «The unexpected Costa Brava & Girona Pyrenees», impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb l’objectiu de promocionar l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona entre els prescriptors de viatges dels mercats britànic, belga i neerlandès. 

En el decurs de quatre jornades representants d’agències i operadores de viatges generalistes britàniques com Thomas Cook, Wexas, Exodus, Trending Travel o Barrhead, i també del Benelux com Sunweb, ANWB Reizen, Expair Tours, VOS Travel o Better Places, van participar, d’una banda, en un workshop amb representants d’empreses i entitats turístiques gironines, i de l’altra van conèixer l’oferta turística de la demarcació de Girona a través de programes de familiarització temàtics.

Al castell de Peralada es va celebrar la trobada entre els quaranta-dos agents de viatges internacionals i els representants de quaranta-sis empreses i entitats turístiques gironines, que ha originat entorn de set-centes reunions professionals. Després del workshop i al llarg del cap de setmana, es van organitzar tres viatges de familiarització temàtics —cultura, gastronomia i activitats de turisme actiu— per als agents de viatges amb la intenció de mostrar-los i ampliar-los les possibilitats que ofereix la destinació als seus clients potencials.

L’acció promocional de comercialització estava programada dins del Pla d’accions 2023 de l’entitat i ha comptat amb el suport de l’Agència Catalana de Turisme i Vueling. Així mateix, hi van col·laborar activament nombroses empreses i entitats turístiques de la demarcació de Girona associades als diferents clubs de màrqueting del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

...
...
...
...
...
...