Workshop

Es comercialitza l’oferta turística de Premium, esportiu i familiar en tres workshops internacionals.


ABRIL 2024

Del 21 al 24 d’abril, 240 professionals del sector turístic membres de l’associació internacional Connections Luxury van participar en l’esdeveniment «Connections Luxury Europe», que va tenir lloc íntegrament a la Costa Brava. L’esdeveniment va ser impulsat per Connections Luxury i organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, l’Agència Catalana de Turisme i Turisme Barcelona. En el decurs de l’acció es van programar reunions comercials, trobades de networking, tallers interactius i diversos viatges de familiarització per la demarcació, que van permetre promocionar l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona i, alhora, donar a conèixer noves experiències exclusives dirigides a clients d’alt poder adquisitiu. Es remarca la participació de diverses empreses del Club de Màrqueting Unique Premium del Patronat.

Anteriorment, del 9 a l’11 d’abril, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, a través del Club de Màrqueting de Turisme Esportiu, va participar en l’acció Sports & Events Europe Workshop, l’esdeveniment que reuneix un centenar d’agents i operadors esportius especialitzats, programadors de reunions i organitzadors d’esdeveniments esportius i corporatius, amb un centenar d’empreses i destinacions vinculades al sector de l’esport d’àmbit internacional. A l’esdeveniment es van mantenir 30 reunions per donar a conèixer l’oferta de turisme esportiu de la demarcació de Girona i es va participar en diverses activitats de networking i grupals.

En aquesta línia, el dissabte 20 d’abril, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va organitzar al parc d’animals Beekse Bergen de la ciutat neerlandesa de Hilvarenbeek, a la frontera amb Bèlgica, un workshop de turisme familiar en el qual va participar activament l’Associació de Càmpings amb cinc municipis amb certificació de Destinació de Turisme Familiar (DTF) —Roses, Calonge i Sant Antoni, Castell-Platja d’Aro, Lloret de Mar i Blanes. Al workshop van assistir 40 agents de viatge i mitjans de comunicació neerlandesos i belgues interessats a conèixer l’oferta de productes i serveis turístics de la destinació enfocats al públic familiar. L’acció es va dur a terme específicament dins d’un parc temàtic amb l’objectiu d’atraure professionals amb les seves famílies i oferir-los una presentació de la destinació seguida d’un programa d’activitats infantils a càrrec dels representants de les DTF gironines.

...
...
...
...
...
...
...