Roadshow a Noruega

Un centenar d’agents de viatges noruecs s’interessen per l’oferta turística de la Costa Brava.


AGOST 2024

Del 27 al 29 d’agost, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar en el roadshow d’Antor Norway (la xarxa d’oficines de promoció turística nacionals i ambaixades amb seu a Noruega), organitzat a les ciutats de Bergen, Trondheim i Oslo amb l’objectiu de promocionar l’oferta turística cultural, d’activitats a la natura, enogastronòmica i sostenible de la Costa Brava i el Pirineu de Girona entre un centenar d’agents de viatge del país escandinau.

Els programadors noruecs es van mostrar interessats a conèixer propostes d’experiències úniques i també multigeneracionals relacionades amb la cultura local i les activitats en espais d’interès natural. De les trobades i networkings es remarca la presència d’agències de viatge i programadors com Berg Hansen, American Express, Travelmate, TUI Norway o Traveldesign, entre d’altres.

Aquesta acció estava programada dins del Pla d’accions 2024 de l’entitat i té per objectiu atraure visitants procedents dels països nòrdics a les destinacions gironines aprofitant la major flexibilitat en els períodes de vacances de què disposen i l’elevat poder adquisitiu.

...
...
...