Promoció dels festivals

Els festivals de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es promocionen entre els oients de La tarda de Catalunya Ràdio, d’Elisenda Carod.


AGOST 2024

L’1 de juliol, des d’un set de ràdio situat al centre comercial L’illa Diagonal, a Barcelona, es va emetre en directe el programa La tarda de Catalunya Ràdio, presentat per la carismàtica periodista Elisenda Carod, un programa distès que repassava temes d’interès i dedicat a promocionar l’àmplia oferta de festivals i activitats culturals que ofereix la demarcació de Girona. El programa va comptar amb la participació de la directora del Festival de Torroella i del Sea Jazz l’Estartit, Montse Faura, en representació de la marca promocional Costa Brava Girona Festivals.

Des de l’espai de ràdio s’oferia al públic assistent una àrea de descans per escoltar en directe el programa i gaudir d’actuacions de música en viu. També hi havia una zona promocional des de la qual es dispensava informació turística sobre la destinació al públic assistent i itinerant. Entre els assistents al programa es van sortejar entrades per gaudir dels festivals del territori com ara el Festival de la Porta Ferrada, el Festival Castell de Perelada, l’In-somni, el Sea Jazz l’Estartit, el Festival Sons del Món Empordà i el Festival Portalblau.

Aquesta iniciativa promocional ha estat impulsada pel Club de Màrqueting Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb l’objectiu de promocionar la marca Costa Brava Girona Festivals. El programa La tarda de Catalunya Ràdio, de la ràdio nacional de Catalunya, té 134.000 oients diaris i s’estima que van passar per l’espai entorn de mig miler de persones.

Escolta els àudios del programa La tarda de Catalunya Ràdio de l’1 de juliol, de 16 a 17 h, de 17 a 18 h i de 18 a 19 h.

...
...
...
...