Promoció del turisme familiar

Es divulga l’oferta turística específica per a famílies als canals SX3 i Esport3.


JUNY 2023

L’oferta d’activitats i serveis turístics de la Costa Brava i el Pirineu de Girona dirigida a les famílies es divulga en els programes infantils Al mar i Lara i Kali, del canal SX3, i al programa Temps d’aventura, del canal Esport3, amb l’objectiu d’incentivar les famílies a fer vacances actives en espais i entorns d’interès paisatgístic i cultural, i també de fomentar valors com la salut i el respecte pel medi natural entre el públic infantil. 

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona considera el turisme familiar un segment de mercat principal en l’estratègia de màrqueting i el tracta de manera transversal en les actuacions promocionals que duu a terme en el pla d’accions anual. Així, seguint l’estratègia enfocada a potenciar i posicionar les comarques gironines com una destinació idònia per gaudir de vacances en família, es duen a terme una sèrie d’iniciatives en canals específics de la televisió pública catalana i també a través de les xarxes socials.

Visualitza els programes Al mar! i Lara i Kali, de l’SX3, i l’espai «Girona en família. Viatge dels Pirineus a la Costa Brava» al programa Temps d’aventura, d’Esport3.

...
...
...