Promoció de l’oferta cultural

Les novetats culturals de la destinació es promocionen a Dortmund coincidint amb l’exposició immersiva «Dalí: the endless enigma».


ABRIL 2024

El dimecres 10 d’abril, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, en col·laboració amb la Fundació Gala - Salvador Dalí, va organitzar una acció promocional a la ciutat alemanya de Dortmund aprofitant l’exposició immersiva «Dalí: the endless enigma» que acull l’espai Phoenix des Lumières, des del 26 de gener fins al 4 de juliol.

L’esdeveniment promocional va consistir en una presentació de l’oferta turística cultural de la demarcació de Girona i dels museus que formen el triangle dalinià dirigida a una trentena d’agents de viatge i diversos mitjans de comunicació de la regió del Rin del Nord-Westfàlia. Entre les novetats, es van donar a conèixer la recent obertura de la Casa Natal de Salvador Dalí, elBulli1846 o el Castell de Lloret, entre d’altres. Després de la presentació i de la projecció de l’exposició, va seguir un workshop entre els agents de viatge alemanys i els representants de les cinc entitats i empreses turístiques gironines desplaçades a Dortmund que va concloure amb un còctel elaborat amb productes gastronòmics locals.

L’acció promocional ha estat desenvolupada en el marc del Pla d’accions 2024 del Club de Cultura i Identitat.

...
...
...
...
...