Promoció de l’enogastronomia

L’enogastronomia de la Costa Brava i el Pirineu de Girona i Girona Excel·lent es promocionen al festival «Taste of London», de Londres.


JUNY 2023

Del 14 al 18 de juny, la Costa Brava i el Pirineu de Girona es van promocionar com a destinació enogastronòmica, junt amb els productes agroalimentaris amb el segell Girona Excel·lent, al festival gastronòmic «Taste of London», de Londres, al Regne Unit, dirigit al públic londinenc i també al visitant de la ciutat. 

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la Diputació de Girona, a través del segell de qualitat alimentària Girona Excel·lent, van participar per primera vegada en el festival a proposta de l’Agència Catalana de Turisme.

A «Taste of London» es va situar l’espai promocional de Catalunya compost per una zona des de la qual es dispensava informació turística i una altra zona condicionada per oferir presentacions i degustacions de plats i productes de Girona Excel·lent. En aquest festival el Patronat va programar diverses presentacions exclusives dirigides a agents de viatge i mitjans de comunicació britànics a través de les quals els convidava a conèixer les nombroses propostes i experiències enogastronòmiques que la destinació ofereix al visitant britànic.

L’esdeveniment va acollir més de cinquanta-cinc mil visitants durant les cinc jornades i vuit sessions que s’oferien als gormands enmig d’un ambient distès de diversió i lleure.

...
...
...