Promoció de festivals

L’oferta de festivals de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es promociona entre l’audiència del programa Ja tardes!, de RAC 105.


JUNY 2023

La tarda del dijous 15 de juny, des d’un set de ràdio situat a l’exterior del mercat de Sant Antoni, a Barcelona, es va emetre en directe el programa Ja tardes!, de l’emissora musical RAC 105, conduït pel carismàtic locutor Enric Font, dedicat a presentar la marca Costa Brava Girona Festivals i a promocionar la variada oferta de programacions i artistes que a l’estiu actuaran en els múltiples escenaris que ofereix la demarcació de Girona. 

El set de ràdio es va ubicar dins un village des del qual s’oferia al públic assistent una àrea de descans per gaudir de la música d’Animal DJ, que reproduïa una selecció de temes que sonaran en els festivals aquest estiu, i també un escenari des del qual La Ludwig Band, que al juliol actuarà al festival (a)phònica de Banyoles, oferia música en viu. El village també disposava d’un espai promocional des del qual es dispensava informació turística sobre la destinació al públic assistent i itinerant.

En el programa va intervenir el director artístic del festival Porta Ferrada, en representació de la marca promocional Costa Brava Girona Festivals. Entre l’audiència que seguia el programa a través de la ràdio i les xarxes socials es van dur a terme sortejos d’activitats i entrades a festivals del territori.

El programa Ja tardes!, de RAC 105, va tenir una audiència mitjana de 65.000 oients diaris a Catalunya i s’estima que van passar pel village un mig miler persones.

...
...
...
...
...