Premis G!

La festa del turisme celebra la seva 18a edició.


ABRIL 2024

L’11 d’abril, el Teatre Municipal El Jardí de Figueres va acollir la divuitena edició dels Premis G! de turisme de les comarques de Girona, organitzats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Figueres i el suport de CaixaBank, en un acte públic amb 160 convidats entre autoritats, guardonats i representants del sector turístic. Els distingits amb els Premis G! van ser:

Premi G! Josep Pujol i Aulí, en reconeixement a la tasca professional, per a Josep Ros, fundador i propietari de l’empresa Creuers Mare Nostrum, de l’Escala.

Premi G! Francesc Xiquet Sabater, en reconeixement al projecte empresarial, per a l’Hotel Park Puigcerdà, empresa familiar amb 50 anys de trajectòria en el sector de l’hostaleria ceretana.

Premi G! Especial Jordi Comas i Matamala per al col·lectiu de Dones Emprenedores a la Mar, de l’Associació de Centres Immersió de la Costa Brava.

Premi G! Especial Juli Soler i Lobo per a Joan Juncà, cap de sala al Restaurant Ca l’Enric, de la Vall de Bianya.

Premi G! de Comunicació Turística de les Comarques Gironines Climent Guitart per a l’editorial Petit Futé, per la gran producció de continguts generats sobre la demarcació de Girona.

Premi G! de Comunicació Turística de les Comarques Gironines al contingut més original i innovador sobre l’oferta turística de la Costa Brava i/o Pirineu de Girona per a Kris Ubach, per la publicació a la revista Viajar del reportatge «La otra Costa Brava».

Premi G! de Comunicació Turística de les Comarques Gironines a la millor experiència turística de la Costa Brava i/o el Pirineu de Girona per a Holger Bernert, pel reportatge «Kataloniens wilde Küste», publicat a nombrosos mitjans de comunicació d’Alemanya.

Premi G! de Comunicació Turística de les Comarques Gironines a la millor proposta i/o experiència en turisme sostenible a la Costa Brava i/o Pirineu de Girona per a la revista Descobrir, per la publicació del reportatge «Muntanyes infinites».

La cerimònia va comptar amb actuacions musicals i, en finalitzar, també es va oferir als assistents un còctel elaborat a càrrec del col·lectiu de la Cuina del Vent.

...
...
...