Perspectives de la temporada de creuers

Més creueristes el 2024 als ports de Palamós i Roses i promoció de la marca Costa Brava Cruise Ports als Estats Units.


L’1 d’abril al Port de Palamós es va iniciar la temporada de creuers 2024 amb l’escala del creuer Viking Saturn, de 900 passatgers. Es preveu que aquesta tingui una durada de 8 mesos i que registri 52 escales i uns 51.500 passatgers. Enguany hi haurà quatre escales inaugurals (Silver Ray, Spirit of Discovery, Viking Saturn i Viking Sea) i prop de sis de cada deu vaixells arribaran en temporada baixa. Pel que fa al Port de Roses, aquest iniciarà la seva temporada l’1 de maig i programarà l’escala de nou creuers.

La temporada de creuers 2024 a la Costa Brava programa l’escala de 61 creuers i l’arribada d’uns 53.000 passatgers. En percentatges, es preveu un increment de l’1,3 % en el nombre de passatgers i un augment del 15 % en escales, respecte a la temporada 2023.

Coincidint amb l’inici de la temporada de creuers, del 8 a l’11 d’abril representants de la marca Costa Brava Cruise Ports van participar en la cita de creuers més important del món, la fira Seatrade Cruise Global de Miami, Florida (Estats Units), amb l’objectiu de continuar captant per al litoral gironí clients potencials d’aquesta modalitat de turisme. En el marc d’aquest fòrum internacional, es van mantenir reunions amb responsables de les companyies de creuers Azamara, Silversea, Ponant, Marella Cruises, Crystal Cruises i Explora Journeys, i també amb els agents del sector BC Tours, Pérez y Cía. o Intercruises, entre d’altres.

...
...