Nova iniciativa promocional

«Benestar Cultural» programa deu activitats de benestar en espais patrimonials representatius del territori durant cinc caps de setmana de maig i juny.


ABRIL 2024

El cicle «Benestar Cultural» és la nova iniciativa promocional que el Patronat de Turisme Costa Brava Girona impulsa des dels clubs de màrqueting de Cultura i Identitat i Salut i Benestar per donar a conèixer de manera combinada l’oferta d’activitats de benestar i per divulgar el patrimoni de la destinació de la Costa Brava entre el públic de proximitat durant la primavera.

Del 4 de maig al 2 de juny tindrà lloc el cicle de deu activitats. Entre els professionals que impartiran les sessions hi ha Clàudia Àrias, Cristina Brondo i Edgar Tarrés, i també hi ha empreses especialitzades com ara ClaB, EspaiCuinarSa, Happyyoga Girona i Ioganur. Els espais que acolliran les sessions de ioga, mindfulness, cuina saludable i stretch barre són el Castell Gala Dalí de Púbol, els Jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar, el Museu del Joguet de Figueres, el Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, el Castell d’Hostalric, les Termes Romanes de Caldes de Malavella, el Jaciment d’Empúries de l’Escala, el Museu Etnogràfic de Ripoll, el Museu dels Jueus de Girona i el Museu d’Història de Girona. Aquest cicle dona com a resultat la creació d’una proposta turística combinada i inèdita.

A partir del 4 d’abril es van posar a la venda 250 entrades que es poden adquirir a través de la plataforma https://costabrava.koobin.com/.

...