Nou web: Costa Brava Cruise Ports

Activem el renovat portal de la marca Costa Brava Cruise Ports.


SETEMBRE 2024

El nou portal oficial de la marca Costa Brava Cruise Ports presenta nova imatge gràfica i informació tècnica sobre els ports de Palamós i Roses com ara característiques, moll de creuers, zona de fondeig, instal·lacions i serveis portuaris. S’hi troben dades d’interès sobre els municipis, informació de les línies de creuer que hi operen, el calendari anual d’escales i una selecció d’excursions facultatives en un radi de distància inferior a una hora del port. En destaca l’àmplia informació sobre els atractius turístics de la Costa Brava i una compilació d’experiències d’activitats a la natura, enogastronòmiques, culturals i paisatgístiques per gaudir de la destinació dirigida als usuaris.

El web es publica en tres idiomes —català, castellà i anglès—, proporciona materials audiovisuals, mapes i publicacions de descàrrega gratuïta, entre d’altres, i es completa amb l’apartat Costa Brava Yacht Ports, que ofereix orientació i assessorament als agents i intermediaris de megaiots que arriben a la Costa Brava i que poden accedir als ports de Palamós, Roses i Sant Feliu de Guíxols.

Aquest és un projecte cabdal en l’estratègia de màrqueting del grup d’entitats que integren la marca Costa Brava Cruise Ports, entre les quals hi ha Ports de la Generalitat de Catalunya, Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Girona, Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Palamós, Ajuntament de Roses, Ajuntament de Palamós i Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona.

Visita el nou portal: https://www.costabravacruiseports.com/.

...
...
...