Fòrum Gastronòmic Girona
Projecció de la gastronomia en clau turística.
Coincidint amb la celebració de la 15a edició del Fòrum Gastronòmic Girona, el principal aparador del món de la gastronomia de Catalunya dirigit a professionals que va tenir lloc a Girona del 13 al 15 de març i que va reunir prop de 15.000 persones, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona hi va participar amb un espai de difusió de la cuina del territori maridada amb productes de Girona Excel·lent creat amb la col·laboració dels col·lectius gastronòmics del territori (Cuina de l’Empordanet, Cuina Volcànica, Cuina del Vent i Cuina Pirinenca de la Cerdanya) i alguns restaurants membres del Club de Màrqueting d’Enogastronomia del mateix Patronat de Turisme.
La quinzena de sessions programades a l’Aula Girona Excel·lent, Col·lectius de Cuina, Cuiners i Productors (Àgora Sala-Estand 300) comptaven amb la participació de quinze cuiners i cuineres, tres sommeliers i caps de sala, tres baristes i un bàrman, tots ells professionals de la restauració provinents d’establiments i empreses gironines. En el decurs de tres dies es van dur a terme demostracions de productes i tallers pràctics i es van exposar tècniques culinàries amb l’objectiu de divulgar i potenciar els valors i el know how de la gastronomia gironina. Entorn de 400 professionals del sector van participar en les sessions.