Formació

Una vuitantena de professionals del sector turístic participen en quatre sessions de formació i es programen noves formacions pel maig.


ABRIL 2024

En el marc del programa de formació «Turisme 360°», impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, l’11 d’abril va tenir lloc la sessió «Formació: estratègies de transformació digital», en la qual es van inscriure 15 professionals. Seguidament, el 16 d’abril, es va celebrar el curs «Fem un tast de vins en francès», també amb 16 inscrits. El 17 d’abril, va tenir lloc la sessió «Eines de sostenibilitat per a reunions i esdeveniments», amb 30 participants. Finalment, el 25 d’abril es va celebrar el taller «Formació: màrqueting i ús de canals digitals», amb la participació de 21 professionals.

Pel que fa a la programació formativa de maig, s’organitzaran cinc noves sessions i tallers: «Experiència de client i nous models de relació», «Estratègies per atraure i maximitzar retirs a la Costa Brava-Pirineu de Girona», «Comunicació persuasiva: cinc claus per fer les presentacions més memorables i eficaces», «Models i estratègies d’innovació» i «Eines per acompanyar-nos de la natura en la nostra activitat turística». Les inscripcions als cursos estan obertes.

Clica per accedir al programa de formació i inscriure-t’hi.

...
...
...