Festival Som Benestar

El festival Som Benestar acosta al públic els referents del benestar durant un cap de setmana a la Costa Brava.


MAIG 2023

Del 19 al 21 de maig, Som Benestar va programar disset activitats de benestar holístiques per al cos i la ment dirigides per empreses del territori al públic de proximitat tant professional com general que tenia interès a conèixer, adquirir i millorar les bones pràctiques per a la salut en diferents vessants. L’esdeveniment va tenir lloc a l’Hotel Santa Marta de Lloret de Mar i també va comptar amb el suport de Lloret Turisme.

Referents en diverses àrees vinculades al sector del benestar com Marta Vergés, Núria Coll, Gaspar Hernàndez, Cristina Brondo, Maria Aurell, Alba Fit Yoga o Fit and Eat by Anna van oferir classes de ioga, conferències i tallers d’alimentació i benestar per al centenar de participants en el festival.

El festival Som Benestar ha estat impulsat pel Club de Màrqueting de Salut i Benestar del Patronat de Turisme Costa Brava Girona per divulgar i promocionar l’oferta de benestar de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. 

Posteriorment a aquest esdeveniment i amb motiu del Dia Mundial del Ioga, el 17 i 18 de juny està previst programar diverses sessions gratuïtes de ioga per tota la demarcació de Girona.

...
...
...
...
...