Col·laboració amb el Girona FC

Una col·lecció de 19 braçals de capità del Girona FC estrenyen el lligam amb el territori i divulguen entre seguidors i visitants els principals atractius turístics de la Costa Brava i Pirineu de Girona a la LaLiga 2024-2025.


AGOST 2024

En l’inici de la temporada de LaLiga 2024-2025 el Girona Futbol Club i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona sumen esforços i col·laboren en el projecte dels nous braçals de capità que mostraran il·lustracions icòniques de localitats, atractius i esdeveniments representatius de la Costa Brava i el Pirineu de Girona durant els partits que l’equip jugui com a local en la competició estatal.

Els 19 braçals que formen la col·lecció es componen de l’escut del club, la senyera i una il·lustració representativa, com ara les cases del riu Onyar de Girona o la façana del Teatre Museu Dalí de Figueres, entre d’altres. En el primer partit de la competició jugat a l’Estadi de Montilivi el 29 d’agost contra Osasuna, el jugador capità de l’equip gironí va lluir el braçal amb la imatge del front marítim de Calella de Palafrugell. Aquestes il·lustracions han sigut dissenyades per Patricia Barcenilla, la dissenyadora gràfica darrere de la marca BarceDesign. Els braçals commemoratius seran obsequiats a les entitats i associacions protagonistes.

Amb anterioritat i dins de la campanya «Girona, territori de Champions» es van dur a terme actuacions com ara la samarreta commemorativa d’una temporada històrica personalitzada per municipis, concursos i sortejos i, la més recent aquest agost, l’acció de street marketing en la qual vuit escultures emblemàtiques de les comarques gironines van vestir la nova samarreta del primer equip del Girona FC (El Petit Príncep de la platja de Riells de l’Escala, l’Ava Gardner de Tossa de Mar, Als defensors de Girona el 1808 i el 1809 a la plaça de la Independència de la ciutat, la Nena tocant l’aigua a l’estany de Banyoles, en Josep Cabrinetty de Puigcerdà, La noia del càntir de Tortellà, la Carmen Amaya de Begur i el Monument als màrtirs del 27 de maig de 1839 de Ripoll).

En la temporada 2024-2025 el Girona Futbol Club, equip de LaLiga i la Champions League, impulsa un seguit d’accions de sensibilització dirigides als gironins per reforçar el sentiment d’orgull i pertinença i, alhora, per divulgar entre els afeccionats visitants els atractius paisatgístics i naturals de la demarcació de Girona.

Properament el Patronat de Turisme Costa Brava Girona durà a terme noves accions promocionals i de comunicació amb el club gironí per divulgar l’oferta esportiva i de turisme de la destinació en l’àmbit estatal i europeu.

...
...
...
...
...