Campanya de publicitat

S’anticipa l’inici de la campanya publicitària «Viu el doble» i s’amplien els països on captar visitants.


La campanya de publicitat «Viu el doble a la Costa Brava i el Pirineu de Girona», impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, té continuïtat amb un nou pla de mitjans i s’intensifica als mercats de proximitat (Catalunya, Estat espanyol i França) i internacionals (Regne Unit, Benelux, Alemanya, Suïssa i Països Nòrdics) a partir de la primavera fins a finals del 2024.

Enguany es destina prop d’un milió d’euros a ampliar la cobertura i el posicionament de marca i s’empren multiplataformes —mitjans de comunicació offline (fora de línia) i online (en línia), plataformes televisives i digitals, xarxes socials, OTA, espais de gran format exterior i vinils de vehicles de transport, etc.— per arribar al públic potencial a través d’espots, imatges i continguts de la destinació segons el mercat i el país als quals s’adrecen.

Es remarquen actuacions com ara la col·locació de vinils a 40 taxis elèctrics que circulen pel centre de Londres; la projecció d’imatges de destinació en un circuit de 500 pantalles en centres comercials, botigues i gimnasos del sud de França i espots en cinemes de París; la difusió gràfica a través d’un circuit de 50 pantalles estàtiques a Amsterdam, i la circulació d’imatges en autobusos urbans a Brussel·les. A més, és especialment incisiva la campanya en plataformes digitals i les xarxes socials, que permeten ampliar les cobertures i segmentar per productes i públics.

Quant a l’estratègia de comàrqueting amb operadors turístics, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona incideix en els mercats britànic, alemany, del Benelux, polonès i espanyol incorporant col·laboracions amb Jet2holidays, TUI, FTI, Nekera i Ávoris.

Les campanyes de publicitat i comàrqueting tenen per objectiu divulgar la campanya «Viu el doble a la Costa Brava i el Pirineu de Girona» i captar visitants a les destinacions gironines per a la temporada 2024.

...
...
...