Accions per a prescriptors

Visiten la destinació més de cinquanta prescriptors entre creadors de contingut digital, agents de viatge especialitzats i periodistes.


SETEMBRE 2024

Al setembre, es reprèn l’activitat promocional in situ amb la realització de setze viatges de descoberta i d’experiències a les destinacions gironines dirigits a cinquanta-dos professionals i prescriptors dels àmbits de la comercialització de viatges i la comunicació.

Destaquem la programació de sis viatges de familiarització en què van prendre part vint-i-set operadors i agents de viatges procedents dels Estats Units i diversos països europeus, majoritàriament, centrats a conèixer l’oferta turística d’alta gamma, d’enogastronomia, de càmpings, de MICE i d’activitats de turisme actiu a la destinació. Entre els professionals hi havia representants d’agències com ara Jeka (Benelux), Reiseteam (Noruega), Sun Camp (Polònia), Smartflyer (EUA) i EZ Travel (Mèxic).

Pel que fa als viatges de premsa, quinze periodistes de mitjans de comunicació nacionals i internacionals —Descobrir, Gentleman, The Independent, Golf Bladet, Manchester Confidential, Libelle o Silent World— van dur a terme programes específics per elaborar reportatges i articles sobre contingut centrat en gastronomia, submarinisme i cultura de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Finalment, quant als blog trips, remarquem la visita d’un grup de sis creadors de contingut especialitzats en viatges, lifestyle i vi procedents de l’Amèrica del Nord, com @winememoir, @winedestinations i @candicemathist, i també la visita del cuiner català i comunicador Arnau Paris, guanyador del programa MasterChef 9 i conductor de l’espai Cuines, de TV3, a la Costa Brava nord per conèixer experiències enogastronòmiques originals i gaudir-ne.

Cal mencionar que les accions s’han dut a terme amb el suport i la participació de les empreses associades als clubs de màrqueting del Patronat i que, puntualment, hem col·laborat en iniciatives impulsades per les mateixes entitats i empreses.

...
...
...
...
...