Accions per a prescriptors

Visiten la destinació 82 agents de viatge especialitzats, creadors de contingut digital i periodistes de viatges i turisme.


ABRIL 2024

A l’abril la destinació va acollir la visita de deu periodistes de mitjans de comunicació nacionals —diari Ara i revista Viajar— i internacionals —National Geographic Traveller Food, FietsActief, De Telegraaf, June.be, DK4TV Golf i Gourmet TV— que van dur a terme programes específics per a l’elaboració i la producció de reportatges i articles sobre contingut específic de la destinació centrats en la gastronomia, el golf, el ciclisme, la cultura i la natura.

Pel que fa als fam trips, es van organitzar 9 viatges de familiarització que van portar a la demarcació 62 agents de viatges i organitzadors d’esdeveniments estatals, europeus i nord-americans interessats en el sector dels negocis, en l’oferta d’alta gamma, cultural i de ciutats TAV de la destinació. Cal destacar els dos fam trips posteriors a l’esdeveniment «Connections Luxury Europe», que van comptar amb 16 participants procedents d’arreu d’Europa.

Quant als blogtrips, la influencer grega @wine.gini, especialitzada a crear contingut d’enoturisme; el creador de contingut especialitzat en fotografia outdoor Oliver Vegas, @ovunno a Instagram; els creadors de contingut del blog de viatges francès On met les volies, i sis bloggers de membres de l’associació BCNTB van visitar la destinació per crear contingut de qualitat nou i actual de la destinació dirigit als seus seguidors.

...
...
...
...
...
...
...
...