Accions per a prescriptors

S’organitzen vuit viatges de premsa, familiarització i bloguers que porten a la destinació una cinquantena de prescriptors d’arreu del món.


JUNY 2023

Al juny es van dur a terme tres press trips per a mitjans de comunicació nacionals i internacionals, dels quals destaquen la visita d’un grup de periodistes procedents de Moldàvia i també dels editors de la secció de gastronomia del diari israelià Haaretz. Els programes de visites van ser fets a mida atenent els interessos i necessitats editorials dels professionals. 

Pel que fa als fam trips, es van organitzar quatre programes diferents que van portar a la demarcació trenta-cinc agents de viatges d’arreu del món. Són remarcables els dos programes temàtics que van dur a terme els participants de l’acció «Connections Luxury Europe» a la destinació, i també el fam trip amb workshop adreçat a nou organitzadors alemanys especialitzats en el sector del MICE.

En l’apartat de blogtrips, un grup d’influencers de viatges xineses van visitar Girona i el Teatre Museu Dalí de Figueres per generar continguts a les xarxes socials del seu país, i també la barcelonina @martafmarti, amb 86.500 seguidors a Instagram, va assistir al festival Ítaca per publicar contingut sobre l’esdeveniment.

...
...
...
...
...
...
...
...