Accions per a prescriptors

S’organitzen setze viatges de premsa i de familiarització que porten a la destinació un centenar de prescriptors d’arreu del món.


MAIG 2023

Al maig es van dur a terme set viatges de premsa per a mitjans de comunicació nacionals i internacionals, dels quals destaquen les produccions realitzades per la televisió nacional txeca i la televisió nacional turca, amb la finalitat de gravar continguts per als respectius programes de turisme i viatges que emeten als seus països. També van visitar la destinació periodistes de mitjans de comunicació com Le Figaro, Viajar, La Vanguardia, Ara, El Mundo i la revista Mia, entre altres. 

Pel que fa als fam trips, es van organitzar nou programes diferents que van portar a la demarcació una seixantena d’agents de viatges procedents principalment del Regne Unit, el Benelux i els Estats Units. Aquests tres fam trips temàtics organitzats amb motiu del workshop invers «The unexpected Costa Brava & Girona Pyrenees» van permetre als agents conèixer i experimentar els serveis i productes de la destinació de primera mà.

...
...
...
...
...