Acció «Connections Luxury Europe»

Dos-cents onze professionals participen en el «Connections Luxury Europe» i coneixen l’oferta turística d’alta gamma de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.


JUNY 2023

Del 4 al 10 de juny, dos-cents onze professionals del sector turístic membres de l’associació internacional Connections Luxury van participar en l’esdeveniment «Connections Luxury Europe», que va tenir lloc a Barcelona i la Costa Brava i que programava reunions comercials, trobades de networking, tallers interactius i cinc viatges de familiarització per Catalunya, dos dels quals van transitar per la Costa Brava.

Concretament, el 7 de juny, al Camiral Golf & Wellness de Caldes de Malavella, el Patronat de Turisme va organitzar l’activitat «Mercat d’experiències a la Costa Brava i el Pirineu de Girona», seguida d’un networking. L’activitat tenia per objectiu crear oportunitats de negocis entre buyers i suppliers, alhora que presentar experiències exclusives dirigides a clients d’alt poder adquisitiu organitzades per sis empreses del territori.

L’esdeveniment va ser impulsat per Connections Luxury —associació que integra professionals del turisme i viatges de luxe d’arreu del món— i organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, Turisme Barcelona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Els organitzadors de l’esdeveniment van anunciar que l’edició «Connections Luxury Europe 2024» tindrà lloc íntegrament a la Costa Brava a la primavera vinent.

...
...
...
...
...