Xarxes socials: YouTube i Flickr

El Patronat de Turisme utilitza els canals socials YouTube i Flickr per interaccionar i intercanviar continguts gràfics entre els usuaris de la comunitat.


MARç 2014

Actualment el canal YouTube Costa Brava Pirineu difon 60 vídeos referents a la destinació, amb un total de 36.794 reproduccions, entre les quals cal destacar els nous vídeos vinculats a la jornada tècnica Innovació a l’empresa turística dividits en 6 càpsules diferents i les més de 11.000 visualitzacions assolides en un dels vídeos més vistos del nostre canal, The essence of the Mediterranean: Costa Brava des de l’aire, en només 6 mesos. Precisament aquest vídeo promocional turístic, que té una durada de 3 minuts i 48 segons, destaca els atractius naturals, culturals, patrimonials i turístics de la destinació Costa Brava i ha estat dels més compartits a la xarxa.

Pel que fa al canal Flickr, banc d’imatges, des de la seva entrada en funcionament fins aquest mes de desembre s’han compartit més de 4.700 imatges de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Els usuaris del canal valoren satisfactòriament aquesta comunitat en què poder mostrar i compartir fotografies dels atractius turístics de la demarcació.

A través d’aquests canals el Patronat de Turisme vincula i dinamitza els perfils de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a les xarxes socials de Facebook i Twitter afavorint així el tràfic entre les diferents comunitats, per tal d’augmentar el nombre de visites, contactes i noves insercions.