WTM 2012

La revista Selling Long Haul premia, a la fira WTM de Londres, el curs de formació en línia «Discover Costa Brava Girona»


MARç 2014

Del 5 al 8 de novembre el Patronat de Turisme va participar a la 33a edició de la fira de turisme World Travel Market de Londres dins l’estand de Catalunya.

En aquesta fira internacional professional oberta al públic, el Patronat de Turisme va presentar als professionals del sector britànic el conjunt de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Entre els productes turístics que va promocionar hi havia el golf, les activitats nàutiques, la cultura, les vies verdes, la gastronomia, els creuers, etc. Juntament amb el Patronat de Turisme, hi eren també presents els municipis de Castell-Platja d’Aro, Lloret de Mar i Blanes, i diverses empreses turístiques de la demarcació com Bravasol Viatges, Viatges Traveltec, Evenia Hotels o Traditional Tours.

La fira va ser el punt de trobada de l’oferta i la demanda turística més important d’Europa. En aquest sentit, durant els tres dies de la mostra, el Patronat de Turisme es va reunir amb deu representants d’agències de viatges majoristes entre les quals hi havia TUI, Reisrevue, Inntravel, Guest Incoming i Frontier Holidays, i també va atendre demandes d’informació de públic particular des de l’estand.

En aquest mateix marc, el Patronat de Turisme va rebre un premi de la revista Selling Long Haul, una publicació professional del sector de les agències de viatges majoristes i detallistes del Regne Unit i Irlanda. El premi va ser concedit pel curs de formació en línia sobre la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona anomenat «Discover Costa Brava Girona» que forma agents de viatges (front office) britànics i irlandesos des de fa cinc anys. El curs va ser guardonat en la categoria «Short haul Travel Uni training programme of the year» (‘viatges de curta estada, programa de formació de l’any Travel Uni’).

En els darrers cinc anys, el Patronat de Turisme ha format 953 agents de viatges de les illes britàniques amb el curs «Discover Costa Brava Girona», que properament serà renovat i millorat.