Workshops internacionals

Seixanta professionals d’agències de viatges emissores de turisme s’interessen pels productes arran de la seva participació en cinc workshops internacionals.


MARç 2014

El Patronat de Turisme ha participat activament en cinc workshops o reunions de treball entre professionals en les quals ha presentat i promocionat productes específics a operadors especialitzats en cultura, turisme actiu, city breaks, turisme de negocis i turisme enogastronòmic.

11 d’octubre_Workshop RailEurope «Train en Europe», a Zuric, Suïssa, per presentar i difondre l’oferta turística de la Costa Brava al mercat suís mitjançant la connexió ferroviària que opera la companyia de tren hotel Elipsos (tren hotel Pau Casals que uneix Girona, Figueres i Zuric). El Patronat de Turisme es va reunir amb sis agències de viatges majoristes suïsses, entre les quals hi havia Ron’s Travel i Reisebüro Gauckler que es van mostrar molt interessades en el producte cultural i de vacances que ofereix la destinació.

19 d’octubre_Workshop «Destination Dialogue», a Londres, Regne Unit. El Patronat de Turisme, juntament amb l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Girona i el Girona Convention Bureau, va programar una reunió de treball i diàleg amb tretze agents de viatges de la zona de High Street London per presentar-los l’oferta turística de la destinació Costa Brava i conèixer de primera mà quins productes i serveis de la nostra destinació valoren més els turistes britànics. L’objectiu de la sessió de treball era planificar futures accions promocionals i comercials al mercat britànic i conèixer amb més detall les necessitats i expectatives d’aquests clients.

26 i 27 d’octubre_Workshop específic de producte neu, turisme actiu i natura a Porto i Lisboa, Portugal. El Patronat de Turisme va participar, juntament amb les estacions d’esquí La Molina i Vall de Núria, i les empreses i centrals de reserves d'hotels i apartaments Molineu i Campus Cerdanya, en la reunió professional especialitzada en producte organitzada per l’Oficina Espanyola de Turisme a Lisboa i l’Agència Catalana de Turisme i adreçada a agents de viatges i agències emissores portugueses. El Patronat de Turisme va fer difusió, entre una vintena d’agents de viatges, del conjunt de l’oferta de productes ––estacions d’esquí gironines, espais naturals, rutes culturals, vies verdes, senderisme, cicloturisme, bicicleta tot terreny, gastronomia, tradicions, etc.– i serveis de la destinació Pirineu de Girona i interior.

27 d’octubre_ Workshop Milà, Itàlia, per promocionar i comercialitzar l’oferta turística de la Costa Brava al mercat italià a través de la connexió ferroviària que opera la companyia de tren hotel Elipsos (tren hotel Salvador Dalí que uneix Girona, Figueres i Milà). El Patronat de Turisme es va reunir amb vint agències de viatges majoristes italianes en una trobada en què va assistir-hi també una vintena de periodistes milanesos.