Workshop Pirineus 2012

Divuit entitats i empreses turístiques del Pirineu de Girona es reuneixen amb trenta operadors anglesos, israelians i espanyols.


MARç 2014

El passat 25 d’octubre va tenir lloc la novena edició de l’acció Workshop Pirineus organitzada per l’Agència Catalana de Turisme a la població berguedana de Cercs. Van participar-hi trenta operadors turístics i cinquanta empreses i entitats catalanes amb oferta turística vinculada als Pirineus.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, en tant que soci de la marca Pirineus Catalans, i disset entitats i empreses del Pirineu de Girona també van participar activament en l’acció promocional i comercial de caràcter anual i itinerant dels socis de la marca Pirineus. Les empreses participants eren: Hotel Porto Cristo, Turisme Rural Girona, Adsera Hotel, Alp Hotel Masella, Patronat de Turisme Comarcal de la Cerdanya, Cerdanya Aventura, HG Hoteles, Solineu Hotels, Cerdanya Resort-Hotel Muntanya, Altitud Extrem, La Molina, Hotel Mirador, Hotel Cal Sastre, Turisme Garrotxa, La Rectoria de Sant Miquel de Pineda, Petits Grans Hotels de Catalunya, Tornasol Turisme i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Enguany el workshop va presentar i comercialitzar principalment els productes turístics d’interior i de muntanya entre trenta operadors turístics procedents del Regne Unit, Israel i l’Estat espanyol.

El Patronat de Turisme va participar en el Workshop Pirineus en representació del conjunt de la demarcació per difondre l’oferta de productes –estacions d’esquí gironines, espais naturals, rutes culturals, vies verdes, senderisme, cicloturisme, bicicleta tot terreny, gastronomia, tradicions, etc.– i serveis de la destinació Pirineu de Girona per a la temporada 2012-2013.