Visions de la Mediterrània, el gran concert del Centenari

El concert extraordinari Visions de la Mediterrània. Centenari Costa Brava reuneix prop de 400 persones del món polític, cultural i social al voltant d’un esdeveniment lúdic i festiu.


MARç 2014

El 17 de juliol a les 22.30 h, l’Espai Port de Sant Feliu de Guíxols va acollir amb èxit d’assistència el concert extraordinari d’homenatge als 100 anys de la Costa Brava, Visions de la Mediterrània, emmarcat en el programa del Festival Internacional de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols.

Visions de la Mediterrània
, concert ofert pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona i el Festival Internacional de la Porta Ferrada, va reunir diferents veus mediterrànies amb l’objectiu de realçar la personalitat mediterrània de la Costa Brava. A l’espectacle, hi van intervenir alguns dels cantautors més emblemàtics i reconeguts dels països mediterranis: Joan Manel Serrat, Noa, Maria del Mar Bonet, Gino Paoli, Franca Massu i Savina Yannatou, acompanyats de l’Orquestra Simfònica del Festival, i dirigits per Joan Albert Amargós.

El concert del Centenari va congregar 1.700 persones, entre les quals hi havia personalitats del món de la política, com el president de la Generalitat, José Montilla, els consellers de Cultura, Justícia i Acció Social, i els alcaldes dels municipis de la Costa Brava; de l’esfera cultural, com Jaume Lanaspa, de la Fundació La Caixa, i el director del Museu Thyssen; i del món econòmic i social, com el director de Gas Natural, Antoni Peris, i els directors de El Periódico, La Razón i El País. Abans del concert, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, presidit per Enric Vilert, va oferir una recepció a la terrassa del Club Nàutic per a les personalitats assistents a l’esdeveniment.

Com en anteriors concerts del cicle «Nits musicals del Centenari», el Patronat de Turisme va aprofitar l’acte per emplaçar un estand informatiu a la zona del Port i oferir material informatiu i promocional del Centenari i de l’oferta turística de la Costa Brava al públic assistent a l’acte.