Videojoc Dive. The Medes Islands Secret

El videojoc Dive. The Medes Islands Secret és el primer videojoc ambientat en una de les destinacions turístiques de submarinisme per excel·lència del Mediterrani.


MARç 2014

El videojoc Dive. The Medes Islands Secret és un producte recreatiu de CosmonautGames patrocinat pel Club de Turisme Nàutic de la Costa Brava a partir de la proposta que l’empresa 46TSM va dirigir al Patronat de Turisme Costa Brava Girona. El videojoc per a consola Wii de Nintendo es comercialitzarà en línia a través del servei WiiWare™ de Nintendo a partir de l’estiu als Estats Units i a Europa.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha col·laborat en el videojoc per a consola Wii de Nintendo amb l’objectiu de promocionar la Costa Brava i el submarinisme mitjançant les noves tecnologies.

Dive. The Medes Islands Secret és un videojoc de submarinisme de plataformes i acció que s’ha inspirat en les illes Medes i que està protagonitzat per un aventurer, anomenat John Sanders, que haurà de superar nivells i aconseguir premis. El joc oferirà 10 nivells, tres dels quals tindran com a marc la Costa Brava: dos a les illes Medes i un al cap de Creus. Els 7 nivells restants transcorreran en llocs de reconegut prestigi de la geografia mundial, com les illes Galápagos, les Seychelles, etc.

Aquest joc té un públic potencial de 30 milions de compradors a tot el món i gaudirà d’una pàgina web des de la qual es donarà informació de les iIles Medes i també de la Costa Brava, així com de les empreses que formen part del Club de Turisme Nàutic.

http://www.cosmonautgames.com/DiveMedes/ImagesSoundTrack.asp 

http://www.youtube.com/watch?v=MSTHLZVqinY&feature=related