Viatges de premsa

Set periodistes internacionals especialitzats en senderisme i golf realitzen visites temàtiques a la Costa Brava.


MARç 2014

Cal destacar la visita dels periodistes holandesos especialitzats en turisme actiu de la revista Op Pad, publicació editada per ANWB, el club de l’automobilisme més important dels Països Baixos. Els periodistes van realitzar íntegrament a peu el tram de la ruta GR 92 que uneix les poblacions de Roses i Portbou amb l’objectiu de recollir informació sobre l’itinerari per, posteriorment, publicar un reportatge de vuit pàgines.

Així mateix, a principi de mes, quatre periodistes internacionals especialitzats en golf dels mitjans Today’s Golfer Magazine, Golf Monthly Travel, el portal Golftoday.co.uk, del Regne Unit, entre d’altres, van visitar la zona per conèixer l’oferta de clubs i camps de golf de la destinació a més de descobrir altres aspectes d’interès turístic del territori. També, la darrera setmana d’octubre, el periodista francès Jean-Louis Aragon, de la revista Golf Magazine, va visitar la Costa Brava per elaborar un reportatge de deu pàgines centrat en tres camps de golf d’alt nivell i els seus respectius resorts.

El Patronat de Turisme ha organitzat aquestes accions de difusió i comunicació adreçades a mitjans internacionals amb el suport i la implicació d’entitats i empreses turístiques gironines.