Viatges de premsa

Trenta-dos periodistes procedents de França, Itàlia, Bèlgica, Holanda, la República Txeca i diverses comunitats de l’Estat visiten la destinació en vuit viatges de premsa.


MARç 2014

El mes de setembre el Patronat de Turisme ha organitzat vuit viatges de premsa i ha atès trenta-dos periodistes procedents de França, Itàlia, Bèlgica, Holanda, la República Txeca i diverses comunitats de l’Estat.

Els periodistes han visitat la destinació motivats per la diversitat de l’oferta turística de la destinació i per tal d’elaborar articles i reportatges periodístics de temàtica diversa –golf, salut i benestar, cultura i turisme actiu–. Cal destacar la producció del programa de televisió italià Alle falde del Kilimangiaro, de la cadena Rai Tre, que va filmar imatges per a una sèrie de turisme i viatges centrada en la gastronomia catalana. Durant la seva visita a la Costa Brava van filmar a les ciutats de Girona i Figueres, a les poblacions d’Olot i Pals i a l’Espai del Peix de Palamós, entre d’altres.

També nou periodistes internacionals especialitzats en golf, de mitjans destacats com Style Golf i Golf International, han visitat la demarcació de Girona en dos viatges de premsa a fi de conèixer les instal·lacions i els serveis dels camps de golf de la destinació.

El Patronat de Turisme ha organitzat aquestes accions promocionals adreçades a mitjans estatals i internacionals amb el suport i la implicació d’entitats i empreses turístiques gironines, especialment de les comarques d’interior.