Viatges de premsa

Una vintena de periodistes internacionals procedents d’Estats Units, França i Xina visiten la destinació en quatre viatges de premsa.


MARç 2014

El mes de juliol el Patronat de Turisme va organitzar quatre viatges de premsa i va atendre 20 periodistes procedents d’Estats Units, França i Xina.

Cal destacar la visita de diferents periodistes nord-americans com Lucy Komisar i Larry Bridwell, que escriuen per a la revista en línia Travel Lady Magazine, una revista amb un page rank de google de 6/10 dedicada a viatges de luxe, que van aprofitar el seu viatge de premsa a Madrid i Barcelona per visitar la demarcació i conèixer-ne l’oferta turística i cultural. Així mateix, la periodista freelance Jackie Cooperman, que habitualment col·labora amb The New York Times, T travel magazine, The Financial Times, How To Spend It i Wall Street Journal, aprofitant les seves vacances familiars a Girona, va contactar amb el Patronat de Turisme per sol·licitar suport logístic en els aspectes professionals del seu viatge.

Cal ressaltar també la visita de diferents mitjans de comunicació xinesos, CCTV i Sanlian Shenghuo Zhoukan, canal de televisió i setmanari d’informació general respectivament, que abracen la totalitat de la República de la Xina, i el web www.sina.com, un portal d’actualitat que rep uns 800 milions de visites diàries. A més, els periodistes freelance Qun Chen i Qiao Shu van organitzar el seu viatge a Catalunya al voltant de la gastronomia i la visita i entrevistes a Ferran Adrià al restaurant El Bulli.

Pel que fa als periodistes francesos, redactors de les revistes La vie est belle magazine, L’esperit du voyage i Art Gazette International i dels llocs web www.forumopera.com, www.coteloisirs.com i www.toutpourlesfemmes.com, han realitzat un viatge temàtic centrat en l’art i la música a Catalunya.

El Patronat de Turisme va organitzar aquestes accions promocionals adreçades a mitjans internacionals amb el suport i la implicació d’entitats i empreses turístiques gironines.