Turisme de negocis

El CBGCB tanca el 2013 amb la MITM Euromed de Sevilla, un workshop a Brussel·les i visites comercials a Montpeller


MARç 2014

El Pla d’Accions del Costa Brava Girona Convention Bureau (CBGCB), club de turisme de negocis, congressos, convencions i viatges d’incentiu gestionat pel Patronat de Turisme des de principis d’any, ha incrementat en un 75% el nombre d’actuacions respecte de l’any 2012.

Aquest exercici ha participat en dues fires sectorials internacionals, ha organitzat deu workshops i set viatges de familiarització, ha programat sis agendes comercials, gràcies a les quals ha contactat amb 120 agències i atès 65 consultes, ha editat el nou catàleg de producte, ha ampliat el fons d’imatges i ha dut a terme accions de relacions públiques, a més de presentar vuit candidatures de seu de congressos i esdeveniments, entre d’altres actuacions.



A principis de desembre va tenir lloc a Sevilla la fira MITM Euromed, dedicada a la programació de viatges de reunions i incentius, congressos i convencions. El CBGCB va participar a la fira professional i es va reunir amb una vintena d’agències i empreses especialitzades. Acompanyant el Patronat de Turisme, cinc entitats i empreses gironines membres del CBGCB –Lloret Convention Bureau, Evenia Hotels, Grup Sallés, Hotel La Costa i Hotel Carlemany, van assistir a l’esdeveniment.

Posteriorment, el CBGCB va participar a Brussel·les al còctel networking organitzat per Meetaxis i Turespaña Brussel·les, al qual van assistir una cinquantena d’empreses de l’àmbit d’organització de reunions i viatges d’incentiu per a empreses i companyies del mercat belga. En aquest marc el CBGCB va mantenir dotze entrevistes, cinc de corporatives i set d’associatives. Finalment, el club de producte clou la seva activitat de l’exercici amb la realització de catorze visites comercials a agències d’esdeveniments de la ciutat francesa de Montpeller.