Turisme accessible

Es difon el vídeo promocional «Girona, una destinació 360... i 5»


MARç 2014

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona treballa amb el bloguer Miguel Nonay per posicionar la demarcació de Girona com a destinació accessible en el mercat espanyol.

La feina desenvolupada conjuntament sobre el terreny en els darrers dos anys, amb el suport d’entitats, associacions i empreses turístiques gironines, ha donat com a fruit un vídeo promocional, «Girona, una destinació 360... i 5», que mostra a l’usuari l’adaptació per als viatgers amb mobilitat reduïda de l’oferta turística de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona.

La producció es pot visionar als blogs «A salto de mata» i «Viajeros sin límite», i a les xarxes socials del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Nonay mostra la demarcació de Girona des de l’accessibilitat. En un vídeo de vuit minuts i trenta segons es veu com el bloguer salta amb paracaigudes, fa caiac, degusta la gastronomia gironina, fa submarinisme, munta a cavall i visita diferents pobles i viles de la demarcació com Besalú, l’Escala o Puigcerdà.

Miguel Nonay és un conegut bloguer que viatja arreu del món testant el grau d’accessibilitat de les destinacions turístiques per després explicar-ho al seu blog «A salto de mata» i al portal de vídeos de destinacions turístiques accessibles «Viajeros sin límite».

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha treballat i treballa en col·laboració amb diverses organitzacions per tal d’estructurar i promocionar l’oferta turística accessible de què disposa la Costa Brava, les comarques gironines d’interior i el Pirineu de Girona com ara ONCE, Mifas i Elsa Integració. Des de l’entitat es promou la sensibilització del sector turístic envers aquest segment de mercat en creixement i s’impulsen estratègies que han de permetre rendibilitzar i desestacionalitzar la indústria turística gironina i diferenciar-la de les destinacions competidores amb productes de qualitat, també en turisme accessible.

Vídeo promocional «Girona, una destinació 360... i 5»