Transpyr® Adventure 2011

La marxa Transpyr® Adventure 2011 projecta internacionalment la destinació i es va consolidant amb el suport del Patronat de Turisme.


MARç 2014

Del 2 al 9 de juliol va tenir lloc la segona edició de la primera cursa BTT extrema per etapes que uneix el mar Mediterrani amb l’oceà Atlàntic pel vessant sud dels Pirineus, inspirada en la popular ruta cicloturística coneguda com a transpirinenca o travessa dels dos mars, que recorre i uneix Catalunya, Aragó, Navarra i Euskadi.

Per segon any consecutiu, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona dóna suport a la marxa en bicicleta de muntanya que uneix el Mediterrani amb l'Atlàntic en només vuit dies. El Patronat de Turisme aposta per impulsar aquest esdeveniment esportiu que any rere any atrau més participants i visitants amb la voluntat de promocionar turísticament la destinació i potenciar les marques Costa Brava i Pirineu de Girona. El 2 de juliol la platja de Roses, a la Costa Brava, va ser el punt de partida de la marxa Transpyr 2011, la qual va comptar en la primera edició amb 80 ciclistes i, en aquesta edició, ja va assolir la participació de 200 ciclistes.

La marxa Transpyr® esdevé un gran repte personal i un viatge sensacional de superació i d’immersió en les diferents valls, poblacions i cultures pirinenques per a tots aquells esportistes que hi participen. La marxa proposa superar el repte de recórrer els gairebé 800 km i més de 20.000 metres de desnivell en vuit dies a cop de pedal. Aquesta marxa compta per segona vegada amb el patrocini del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i la col·laboració de la marca Pirineus. La travessa passa per Roses, Camprodon, la Seu d’Urgell, el Pont de Suert, Aínsa, Jaca, Isaba, Elizondo i l’esperada arribada a Donostia-Sant Sebastià.

La Transpyr ® és una proposta que es pot convertir en una prova de referència dels esdeveniments internacionals de bicicleta de muntanya per etapes. La cursa es posa en marxa per iniciativa de persones i entitats vinculades als Pirineus, apassionades pel ciclisme i per l’esport a l’aire lliure.