Tour Gastronòmic Costa Brava San Miguel

El Centenari presenta a Girona el Tour Gastronòmic Costa Brava San Miguel amb la guia L’estiu festiu i gastronòmic Costa Brava 2010

 


MARç 2014

Amb motiu de la commemoració, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona crea aquest nou producte turístic que uneix la cervesa i la bona cuina amb la singularitat de diferents festes de la Costa Brava.

El dia 27 d’abril, el pati del claustre de la Diputació de Girona va ser l’escenari on el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme, Enric Vilert, l’alcaldessa de Girona, Anna Pagans, el conseller delegat de San Miguel, Javier Pérez Farguell, i la cap de l’Oficina del Centenari de la Costa Brava, Carme Polo, van presentar el Tour Gastronòmic Costa Brava San Miguel i la guia L’estiu festiu i gastronòmic Costa Brava 2010. A l’acte van assistir els restaurants participants en el Menú del Centenari, alcaldes i regidors de turisme dels 22 municipis de la Costa Brava i organitzadors de les 12 festes que es recorren amb el Tour Gastronòmic.

Durant l’acte també es va presentar la nova publicació relacionada amb el Tour Gastronòmic, la guia L’estiu festiu i gastronòmic Costa Brava 2010 en què s’expliquen les 12 festes per les quals passa el Tour, així com d’altres esdeveniments culturals i festius destacats i representatius de la Costa Brava. Aquesta guia té una tirada d’11.000 exemplars i s’ha editat en quatre idiomes –català, castellà, anglès i francès.

L’acció va finalitzar amb la degustació de tres tastets –escalivada amb anxoves, botifarra dolça amb poma i brandada de bacallà amb cervesa–, acompanyats de cervesa San Miguel elaborats pel cuiner Oriol Blanes de l’Aula Gastronòmica de l’Empordà.

Amb aquesta nova acció promocional que uneix el maridatge de la cervesa i la bona cuina, amb la singularitat de diferents festes i esdeveniments populars, tradicionals i significatius que se celebren en diferents poblacions de la Costa Brava, el Patronat de Turisme i l’empresa San Miguel s’uneixen per promoure un dels valors més representatius i consolidats de la Costa Brava.