TBEX Europe Costa Brava 2012

Més de 150 blocaires internacionals participaran al congrés mundial de blocaires de viatges que tindrà lloc a Girona i la Costa Brava


MARç 2014

El Patronat de Turisme anuncia la celebració a Girona i la Costa Brava del congrés mundial de blocaires de viatges a Europa pel mes de setembre: TBEX EUROPE COSTA BRAVA 2012.

El passat 18 d’abril el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jaume Torramadé, i el soci propietari de BlogWorld&New Media Expo, empresa nord-americana encarregada de l’organització de TBEX, Travel Blog Exchange, Rick Calvert, van tancar l’acord en què es va establir la demarcació gironina com a seu d’aquest esdeveniment mundial.

L’entesa va arribar arran de la visita de prospecció a la demarcació de Girona que va realitzar una delegació de l’empresa organitzadora de TBEX, convidats i acompanyats pel Patronat de Turisme. La qualitat de les infraestructures de congressos de Girona i l’oferta turística de la ciutat i del conjunt de la destinació van ser decisives en l’elecció de la Costa Brava per part dels organitzadors del congrés, com també el fet que la Costa Brava hagi esdevingut un referent a escala mundial d’accions promocionals a Internet.

Els dies 21 i 22 de setembre més de 150 blocaires, escriptors i creadors de continguts a les xarxes socials de l’àmbit dels viatges més influenciadors del món es concentraran a Girona. Els participants assistiran a conferències especialitzades i compartiran i intercanviaran coneixements i experiències. Portal oficial TBEX.