Tallers MICE a Rússia

Els operadors turístics russos s’interessen pel producte de turisme de negocis de la Costa Brava.


MARç 2014

Els dies 18 i 19 de març van tenir lloc dos tallers específics de congressos, reunions i viatges d’incentiu organitzats per les empreses internacionals Moscow International MICE Forum i The World of Dolce Vita, en els quals van participar-hi per primera vegada el Girona Convention Bureau, del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i el Lloret Convention Bureau.

En la sessió de treball professional de Moscow International MICE Forum, el Patronat de Turisme i el Lloret Convention Bureau van mantenir vint-i-cinc entrevistes amb agències de viatge majoristes russes. Les agències sol·licitaven destinacions de turisme de negocis de costa i informació sobre producte turístic de vacances. Les agències demostren tenir abundants coneixements de la destinació i busquen aprofundir en els diferents serveis i excursions que s’ofereixen als clients.

Les reunions professionals organitzades per l’empresa The World of Dolce Vita, empresa que treballa amb client VIP del sector del turisme de negocis, van aconseguir motivar l’interès d’una empresa russa pel producte de turisme mèdic a la destinació Costa Brava. També, en aquest mateix marc, es va contactar amb una agència majorista que té interès per operar a l’aeroport Girona-Costa Brava. Les agències que es van reunir amb els representants gironins buscaven productes nous i d’incentiu com són la Ruta del Vi DO Empordà, i conèixer l’oferta d’allotjament d’hotels de 4 i 5 estrelles de la destinació.