Tallers de formació

Vuitanta professionals del sector turístic assisteixen als tallers «Gestió de destí» i «Generació de continguts», impartits per Jimmy Pons


MARç 2014

Dins el programa de formació adreçat al sector turístic del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i vinculat a la vuitena jornada tècnica Innovació a l’Empresa Turística, celebrada l’octubre, aquest mes de novembre s’han dut a terme dos tallers formatius específics impartits per l’expert en innovació turística Jimmy Pons.

El 8 de novembre es va realitzar el taller «Gestió de destí», en el qual es van donar a conèixer les estratègies que permeten optimitzar la promoció i gestió del destí a través de la creativitat i la diferenciació, utilitzant estratègies innovadores de promoció per fomentar la fidelització i el màrqueting en mitjans socials. A aquest taller van assistir-hi trenta professionals procedents, principalment, del subsector d’allotjaments hotelers i establiments rurals, així com tècnics de turisme.

Posteriorment, el 23 de novembre, en el taller de «Generació de continguts» es van donar les eines que han d’ajudar els gestors a generar continguts en uns moments en què la presència a la xarxa és imprescindible: pàgines web, Twitter, Facebook, blocs, etc. Saber generar continguts és clau a l’hora afrontar aquest repte, i a través del màrqueting de continguts es va veure com és possible enfocar el producte o marca correctament a Internet. Entre la cinquantena de participants a la sessió de formació hi havia professionals del sector de l’hoteleria, els càmpings, els apartaments, el turisme rural, les associacions, les consultories, les agències immobiliàries i les empreses d’actiu així com tècnics de consells comarcals i patronats de turisme municipals.

Les conferències, ponències i aportacions dels ponents de la jornada tècnica es divulguen a través del web www.costabrava.org.