Tallers de formació

Seixanta-sis professionals del sector participen als dos tallers de formació que tanquen el programa 2011-2012.


MARç 2014

El programa de formació del Patronat de Turisme del curs 2011-2012, que té per objectiu fomentar la formació contínua dels professionals del sector, finalitza amb dos tallers en el mes de maig:

3 de maig. Les nou tècniques per portar trànsit al lloc web d'un establiment rural (Banyoles). Montse Peñarroya, CEO a Quadrant Alfa, investigació i formació en màrqueting digital. Van participar-hi majoritàriament gestors de cases de turisme rural, empreses de turisme actiu i aventura i restauració.

22 de maig. Fonaments de l’analítica web, instal·lació i configuració bàsica (Girona). Marco Sapiña, especialista de màrqueting en línia a Atrapalo.com. En el decurs d’una sessió de cinc hores els 41 assistents van poder conèixer com instal·lar aquesta eina al seu web, entendre quines dades són més importants i què signifiquen. A més, van aprendre a filtrar perfils per poder analitzar ràpidament els seus canals de visites i d’aquesta manera tenir al seu abast una metodologia fàcil per analitzar el trànsit al seu lloc web. Els participants al taller procedien de diversos sectors: hotels, turisme rural, apartaments, empreses d’aventura, de disseny i tècnics de turisme.

El Patronat de Turisme ja treballa en el nou programa i calendari de formació per al curs 2012-2013 durant el qual preveu tractar temes com la creació de productes o la gestió de canals en línia, entre d’altres.