SITC 2013

Els catàlegs de la Ruta del Vi DO Empordà i de Natura i Turisme Actiu es presenten al SITC 2013


MARç 2014

Del 19 al 21 d’abril, el sector turístic gironí va promocionar i difondre al Saló Internacional de Turisme a Catalunya, des de l’estand de Catalunya, l’oferta turística de les destinacions gironines entre el públic final i professional que va assistir al saló.

A l’estand de Catalunya, el Patronat de Turisme disposava d’un espai promocional de la marca Costa Brava i, dins l’espai Pirineus de Catalunya, un altre de la marca Pirineu de Girona, des dels quals va atendre professionals i públic final per tal d’informar-los i orientar-los sobre les novetats en l’oferta turística de la destinació. Al Saló s’oferien dues noves publicacions que ha editat el Patronat de Turisme recentment: una és el catàleg de la Ruta del Vi DO Empordà i, l’altra, el catàleg de Natura i Turisme Actiu de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.


Com a novetat —i amb gran èxit d’acollida per part dels visitants al saló— en aquesta edició, davant l’estand de Catalunya, es va instal·lar una secció gastronòmica anomenada «Costa Brava i Pirineu de Girona: un tast per als sentits» on els visitants van poder degustar i comprar productes alimentaris. En aquest espai hi havia una quinzena de participants entre destinacions municipals, restauradors, productors i col·lectius de cuina gironins, i també un espai promocional de la Ruta del Vi DO Empordà. Concretament, la població de Sant Feliu de Guíxols va estar representada per restauradors; Palamós, per Palamós Gastronòmic; Alt Empordà i Baix Empordà, per productes de l’Empordà; la Garrotxa, pel col·lectiu Cuina Volcànica; l’Escala, per les anxoves de l’Escala; Cadaqués, pels taps de Cadaqués; Girona, pel col·lectiu de cuina Girona Bons Fogons; Sils, per La Cuina a Sils; Salt, per les Cuineres de Salt; Tossa de Mar, per Tossa Dolça; Ruta del Vi DO Empordà, per degustacions i venda de vi de cellers membres de la Ruta, entre d’altres.