SITC 2011

Dotze entitats i empreses gironines han potenciat actuacions directes adreçades als canals professionals i al públic general en el marc del SITC.


MARç 2014

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha participat en el SITC (Saló Internacional del Turisme a Catalunya) del 7 al 10 d’abril amb un estand de 105 m2 juntament amb 12 entitats i empreses gironines. Els participants gironins del SITC han estat: Patronat Municipal de Turisme de Blanes, Lloret Turisme, Oficina de Turisme de L’Escala-Empúries, Càmping Valldaro, Càmping Interpals, Consell Comarcal del Gironès, Turisme Garrotxa, Consell Comarcal del Pla de l’Estany-Banyoles, Vall de Núria, Associació Turisme Rural Girona, Patronat de Turisme de la Cerdanya, Club de Turisme Nàutic de la Costa Brava i Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

A la fira s’han potenciat actuacions directes adreçades als canals professionals, per tal de presentar al públic general el conjunt de l’oferta turística de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona.

El programa de presentacions que ha tingut lloc a l’estand Costa Brava i Pirineu de Girona va incloure les presentacions del nou Centre d’Atenció als Visitants del Gironès, el projecte de la Xarxa de Municipis Indians de Catalunya, la certificació del municipi de l’Escala com a Destinació Turística Segura, la presentació d’excursions i sortides de DescobrimCatalunya.cat, el programa Activitats de l’Associació d’Hotels i Càmpings de la Cerdanya, i el torneig de futbol sala a la Cerdanya.

Des de l’espai Costa Brava i Pirineu de Girona, la Universitat de Girona ha establert contactes amb empresaris i entitats per animar-los a donar suport a un projecte estratègic, el Campus d’Excel·lència Internacional (CEI), amb la voluntat de transferir coneixement al sector turístic i les seves respectives entitats mitjançant els treballs de recerca turística de la Universitat.

A més a més, el Patronat de Turisme ha assistit a la conferència «Presència en línia de les organitzacions turístiques: factors clau» en la qual Enric López, director del màster en e-tourism de l’EUHT CETT-UB, ha fet un estudi del cas pràctic sobre les eines 2.0 de la Costa Brava. Enric López va mencionar el web www.costabrava.org com a exemple de portal turístic pensat per donar resposta a les necessitats del turista amb la implementació de les xarxes socials i del canal Wikiloc, entre d’altres.